پاورپوینت برنامه ریزی و اهمیت آن در سازمان

پاورپوینت برنامه ریزی و اهمیت آن در سازمان در 49 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل
تعداد صفحات 49
حجم 4262 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی پاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت برنامه ریزی و اهمیت آن در سازمان در 49 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف برنامه ریزی

انواع برنامه ریزی

رهیافتهای گوناگون به برنامه ریزی

اثر بخشی برنامه ریزی

محاسن برنامه ریزی

ویژگیهای یک برنامه خوب

برنامه ریزی منابع انسانی با رویکردی استراتژیک

پیوند میان برنامه ریزی راهبردی و منابع انسانی

موانع موجود در سر راه برنامه ریزی استراتژیک

 

بخشی از متن

مقدمه

پرسشهایی از قبیل ((این کنم یا آن کنم ؟)) بارها برای مدیران سازمانهای کوچک و بزرگ پیش می آید. مدیران باید تحولات محیطی آتی موثر بر عملیات سازمانشان را پیش بینی کنند. این تحولات ممکن است افزایش نرخ تورم ، نو آوری رقبا در فن آوری تولید ، کمیاب شدن مواد اولیه ، یا بروز نا آرامی در وضعیت ی کشور باشد. هرچند که مدیران نمی توانند این اوضاع را کنترل کنند ولی می توانند برای کاهش ((مخاطره و آسیب پذیری سازمان)) از طریق آماده ساختن امکانات برای مقاومت اثر بخش در برابر امواج خروشان عدم اطمینانهای آینده، برنامه ریزی کنند.

برنامه ریزی یکی از وظایف مهم مدیریت است که مانند پلی زمان حال را به آینده مربوط می کند. برنامه ریزی در واقع به آن دسته از اقداماتی اطلاق می شود که مشتمل بر پیش بینی هدفها و اقدامات لازم برای رویارویی با تغییرات و مواجه شدن با عوامل نامطمئن ، از طریق تنظیم عملیات آینده است. هدف اساسی برنامه ریزی تقلیل میزان قبول خطر نسبت به اتفاقات احتمالی (انعطاف پذیر بودن) و اتخاذ تدابیری هماهنگ برای دست یابی به موفقیت های سازمانی است.

وظایف پنج گانه مدیریت شامل برنامه ریزی- سازماندهی – بسیج امکانات – هدایت ، سرپرستی –  و کنترل می باشد. البته همه وظایف مدیریت با هم مرتبط هستند ولی درمیان آنها، برنامه ریزی از اهمیت و الویت خاصی برخوردار است .

تعریف برنامه ریزی  . در تعاریفی که از برنامه ریزی به وسیله پژوهشگران مختلف شده است سه ویژگی عمده به چشم می خورد که عبارتند از :

1-      برنامه ریزی ماهیتاً با پیش بینی همراه است و اصولاً قبل از این که عملی انجام پذیرد، بایستی نوع کار و چگونگی انجام آن را معلوم کرد.

2-      برنامه ریزی یک نظام تصمیم گیری است، مشتمل بر فرایند اتخاذ تصمیم نسبت به آنچه باید در آینده انجام پذیرد و نیز تنظیم طرحهای اجرایی برای دست یابی به هدفها.

3-      برنامه ریزی بر نتایج مطلوبی تاکید دارد که در آینده به دست می آید. به عبارت دیگر، برنامه ریزی وسیله ای است برای حصول اطمینان نسبت به تامین هدفهای عمده سازمانی، در زمان مورد نظر.

یکی از تعاریف نسبتاً جامع در مورد برنامه ریزی، تعریفی است که ((سیریل هودسن)) به دست داده است. به عقیده  هودسن ، برنامه ریزی عبارت است از ((ارائه طرقی برای عملیات آینده که متضمن نتایج معین با هزینه مشخص و در دوره زمانی معلوم است. برنامه ریزی اقدام عقلانی برای اثر نهادن، بهره برداری، ایجاد و کنترل ماهیت، جهت، دامنه، سرعت و آثار تغییرات است.))

((پیتر دراکر )) برنامه ریزی را چنین تعریف می کند : ((برنامه ریزی فرایند مستمری از تصمیمات سیستماتیک با در دست داشتن بهترین اطلاعات ممکن نسبت به آینده ، سازماندهی منظم کوششهای لازم برای انجام این تصمیمات و سنجش و مقایسه نتایج به دست آمده با انتظارات ، از طریق بازخور))

((تز)) و  ((وایهر یخ)) در کتاب لازمه های مدیریت درتعریف برنامه ریزی می نویسد: ((برنامه ریزی شامل انتخاب شقوق مختلف عملیات آینده برای کل موسسه و هریک از ادارات یا واحدهای داخلی آن است. این کار مستم انتخاب هدفهای موسسه و ادارات و تعیین راههای دست یافتن به آنهاست)).

انواع برنامه ریزی :

برنامه ها برای مقاصد متنوعی تنظیم می شود و فراخور هر وضعیت به گونه متناسب با آن شکل می گیرد.  که در اینجا برخی از انواع برنامه ریزی مورد بررسی قرار می گیرند.

1-      برنامه ریزی راهبردی (استراتژیک)

2-  برنامه ریزی عملیاتی (اجرایی)

3-      برنامه ریزی تخصصی .

الف ) برنامه ریزی استراتژیک  ) راهبردی)

همانند  سایر مفاهیم مدیریت ، تعاریف  گوناگونی  از  برنامه ریزی استراتژیک  توسط صاحبنظران ارائه شده است که برای جلوگیری از طول کلام بـــه چند مورد مهم از آنها اشاره می شود. یکی از این تعـاریف در ارتباط با کسب و کارهای کوچک است:

1 - فرای و استونر (FRY AND STONER - 1995)  :     برنامه ریزی استراتژیک، ابـزار مدیریتی توانمندی است که برای کمک به شرکتهای کوچک طراحی می شود تا آنها به صورت رقابتی خود را با تغییرات پیش بینی شده  محیط تطبیق دهند. خصوصاً  ، فرایند  برنامه ریزی استراتژیک یک نگرش و تجزیه و تحلیلی از شرکت و محیط مربوط به آن ارائه می کند - شرایط فعلی شرکت را توضیح می دهد و عوامل کلیدی موثر بر موفقیت آن را شناسایی می کند (FRY AND STONER, 1995,12).

2 - لرنر  (LERNER - 2000) :   برنامه ریزی استراتژیک  فرایند تغییر سازمانی مستمر و پیچیده است. اگر ویژگیهای زیر ترکیب شوند، فرایند برنامه ریزی استراتژیک موفق و جامعی را تعریف می کنند.

و .

توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (PM)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرایند های حسابداری برون سپاری، حسابداری و برنامه ریزی مالیاتی

پاورپوینت برنامه ریزی و اهمیت آن در سازمان

ریزی ,برنامه ,، ,آینده ,پیش ,ارائه ,برنامه ریزی ,      برنامه ریزی ,است که ,نسبت به ,پیش بینی ,رعایت تمامی استانداردهای ,ویرایش آماده ارائه ,قابل ویرایش آماده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


downloadpotty کتابخانه عمومی شهید اسدی مشکین شهر daryagrafici حقیقت آرامش بخش و آزار دهندست قیمت دوره آموزش تعمیرات تخصصی ECU در تهران افزایش بازدید و افزایش رتبه الکسا سایت و وبلاگ دانلود فایل از "پ" تا "ی" _ دور ترین کرانه ی سابق naumitymar novinA